Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Primer ple del curs per al Consell Municipal d'Adolescents de la Seu

Primer ple del curs per al Consell Municipal d'Adolescents de la Seu

Els estudiants han tramès a l'Ajuntament peticions en temes com ara la millora de la via pública. Alhora, Albert Batalla els ha demanat que facin propostes per millorar la convivència a la plaça del Camp del Codina

Consell Municipal d'Adolescents 2017-2018
Consell Municipal d'Adolescents 2017-2018
20/02/2018 17:35

Aquest dimarts al matí ha tingut lloc, a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la primera sessió plenària del Consell Municipal d’Adolescents d’aquest curs 2017-2018, presidida per l’alcalde urgellenc Albert Batalla. També hi han pres part els portaveus dels grups municipals de Compromís, Òscar Ordeig, i d'ERC, Xavi Munt, juntament amb representants dels centres educatius de secundària de la ciutat.

En aquesta sessió els 12 alumnes que el conformen, dels instituts Joan Brudieu i La Valira i del col·legi La Salle, han pres possessió del càrrec. Els membres de l'òrgan municipal han presentat un seguit de peticions a l’Ajuntament, per exemple per millorar la via pública, que han estat recollides i contestades per l'alcalde. Al seu torn, Batalla ha encarregat al Consell que en les seves comissions de treball elaborin propostes per millorar el civisme a la plaça del Camp del Codina, que acumula moltes queixes veïnals per l'incivisme d'alguns usuaris de l'espai, entre els quals també hi ha adolescents i joves.

D’altra banda, la representant de la Seu al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), Jana Cortés, ha explicat en aquest ple el contingut de la darrera assemblea d’aquest organisme. Finalment, l’alcalde ha informat que s’ha posat en marxa l’elaboració d’un pla estratègic comarcal per la convivència escolar a l’Alt Urgell que té com a objectiu principal teixir les actuacions necessàries per abordar aquesta qüestió i prevenir o perseguir els casos d'assetjament escolar (bullying).

Mostrar formulari de contacte