Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Primer triomf de la temporada per al CF Castellciutat davant el Torredembarra (6-5)

L'Organyà aconsegueix empatar amb el Mollerussa (2-2) i La Seu FC guanya a Anglesola (0-3). Derrotes de l'Oliana a Bellcaire (3-0) i del Coll de Nargó amb el Castelldans (0-1)
CF Castellciutat 2017-2018
27/11/2017 10:55

El CF Castellciutat ha aconseguit el primer triomf de la temporada, a casa contra el quart classificat de la Divisió d'Honor Catalana de futbol sala, el CFS Torredembarra, per 6-5. El conjunt groc va obtenir aquesta vegada recompensa a la capacitat de reacció mostrada durant el partit.

Els visitants es van avançar al minut 5, i Sergi Palomo i Aleix del Águila van remuntar tot seguit. Entre el final de la primera part i l'inici de la segona els del Tarragonès es van tornar a avançar, però el Castellciutat va respondre amb quatre gols seguits, d'Adrià Paz, Carlos Acosta, Del Águila i Palomo, cosa que va situar al minut 34 un marcador de 6-3 que el Torredembarra va escurçar però ja no va poder igualar. El club alturgellenc segueix cuer, amb 3 punts, tot i que té un partit pendent.

Pel que fa al futbol, també dissabte, l'Organyà va aconseguir un meritori empat contra el líder de Segona Catalana, el Mollerussa (2-2). Èric Ruiz va capgirar a la segona part el primer gol ganxo, marcat per Edgar Capdevila al minut 43, però l'equip blanc-i-blau va poder restablir l'empat al minut 81 mitjançant Xavier Casanova. L'Organyà segueix en 16a posició, ara amb 11 punts, empatat amb el Palau d'Anglesola i el Vallfogona.

Aquest diumenge, La Seu FC ha sumat tres punts més al camp de l'Angulària d'Anglesola, on va vèncer per 0-3. Toni Sort va obrir la llauna al minut 43 i la sentència va arribar a l'últim minut, amb dos gols seguits de Jan Roelas i Ermengol Colell. El club urgellenc suma 25 punts i ocupa el 6è lloc de Tercera, a nou punts del líder, l'Agramunt. De la seva part, l'Oliana es manté dotzè, amb 12 punts, després d'haver perdut (3-0) al camp del Bellcairenc, cinquè classificat i rival directe de La Seu.

Finalment, a Quarta Catalana, el Coll de Nargó ha perdut a casa amb el Castelldans (0-1), fruit d'un gol visitant a l'inici de la segona part. Els nargonins, amb 13 punts, baixen a l'onzena posició del grup, que lidera el Golmés amb 30.