Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Primera comissió de treball del Consell Municipal de Joves de la Seu

Primera comissió de treball del Consell Municipal de Joves de la Seu

Els representants de l'Institut Joan Brudieu i el Col.legi La Salle han plantejat diverses activitats  Els nois i noies també han respost una enquesta referent a la Festa Major
Consell Municipal de Joves 2014-2015
05/03/2015 13:39

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU) ha acollit aquest dijous la primera comissió de treball del Consell Municipal de Joves, després que el passat mes de febrer es constituís aquest òrgan representatiu. En la trobada, els vuits alumnes de l'Institut Joan Brudieu i del Col·legi La Salle que integren l'ens han aportat propostes per dur a terme al casal de joves, entre les que destaca l'organització de tallers, excursions, activitats esportives i campanyes de conscienciació.

Les proposicions han estat recollides per la regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Meritxell Planes, que ha participat també en la primera comissió de treball. Planes ha valorat molt positivament les aportacions del jovent i ha demanat la implicació activa dels nois i noies a l'hora d'organitzar activitats d'oci i de lleure. En aquest sentit, la regidora urgellenca ha demanat l'assistència a les activitats que es programin, tenint en compte l'aportació econòmica i d'equipaments que farà l'ajuntament urgellenc per donar resposta a les seves peticions.

Enquesta sobre la Festa Major

D'altra banda, els joves han respost en la trobada una enquesta referent a la Festa Major d'enguany, que se'ls ha lliurat per conèixer quines són les seves preferències i poder programar propostes d'interès per a la seva franja d'edat. Els noies i noies han demanat activitats com el paint ball o tallers de temàtica diversa.

La reunió també ha servit per acordar que de cara a la segona comissió de treball del Consell Municipal de Joves, els alumnes representants dels dos centres educatius portaran un parell o tres de temes i entre tots es decidirà en què centrar una campanya de conscienciació entre els joves durant el curs vinent. També s'acordarà quines activitats concretes voldran per a la pròxima festa major.

La propera comissió de treball que celebrarà el Consell Municipal de Joves de la Seu d'Urgell tindrà lloc el 26 de març.