Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés avança els seus eixos per a la campanya electoral

Progrés avança els seus eixos per a la campanya electoral

Ordeig tindrà com a prioritats posar ordre a l'Ajuntament, crear ocupació, ajudar els més necessitats i liderar l'equip de govern El grup socialista se suma al compromís d'austeritat durant les eleccions
Progrés - Candidatura 2011
04/05/2011 12:23

El PSC-Progrés ha presentat aquest dimecres els que seran els seus eixos per a la campanya de les eleccions municipals de la Seu, que comença demà a la mitjanit. Els principals temes que vol plantejar el grup socialista són posar ordre a l'Ajuntament, crear ocupació i ajudar les persones que més ho necessiten. A més a més, es marca com a objectiu tornar a liderar l'equip de govern.

En relació amb el funcionament intern de l'Ajuntament, el cap de llista de Progrés, Òscar Ordeig, ha insistit en la necessitat de reduir el deute, que segons assegura, triplica el màxim legal (65%) i arriba al 180%. Ordeig aposta per reduir la despesa corrent, i, especialment, en personal. També ha recordat que el capítol 1 s'ha doblat en els darrers 8 anys, essent actualment de 12 milions d'euros.

Pel que fa a l'economia, Ordeig apunta que la prioritat màxima és sens dubte crear ocupació. Aquesta és la conclusió del conjunt d'entrevistes personals que ha mantingut durant els darrers mesos amb diferents sectors socials de la ciutat. El candidat socialista creu que cal donar facilitats als empresaris perquè generin riquesa i treball. Alhora, opina que cal definir sectors estratègics d'indústria, per exemple, orientats als productes de qualitat i aliments locals.

Pel que fa específicament a les eleccions, Progrés es proposa tornar a liderar l'equip de govern. Per això, aspira a millorar resultats respecte dels sis regidors obtinguts el 2007. La prioritat del grup socialista segueix sent pactar amb ICV si bé es mostren oberts a d'altres acords, sempre i quan no suposin renunciar a l'essència del seu programa.

Ordeig també ha assegurat que la despesa que es destinarà a la campanya serà inferior a les eleccions del 2007, tenint en compte el context de crisi. Concretament, Progrés proposa aprofitar al màxim les noves tecnologies i mobilitzar les 30 persones que conformen la candidatura, així com els 70 col.laboradors. Alhora, el candidat socialista ha proposat que es faci un debat televisiu cara a cara entre ell i l'actual alcalde i candidat a la reelecció per CiU, Albert Batalla.

Mostrar formulari de contacte