Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés demana que es construeixi la nova escola 'La Valira' de la Seu

Progrés demana que es construeixi la nova escola 'La Valira' de la Seu

Ordeig justifica la petició per la manca d'espai del centre escolar El grup proposa sol·licitar a la Generalitat de Catalunya la priorització del projecte
CEIP 'la Valira' - Nens
12/09/2011 10:41

El grup del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell proposarà en el plenari d'aquest dilluns que s'acordi demanar a la Generalitat de Catalunya que construeixi la nova escola La Valira "el més aviat possible". La petició es justifica pels "greus problemes d'espai que hi ha per continuar en la ubicació actual".

Progrés denuncia que cada any s’han d'afegir nous mòduls per tal d'acollir tots els grups d’alumnes, "fet que provoca una reducció del pati que s'utilitza per a jocs i activitats". El portaveu de Progrés, Òscar Ordeig, lamenta que cada any l’equipament sigui més petit a conseqüència de l’increment de nivells escolars per la implementació de les diferents etapes educatives.

Aquest nou curs escolar l’alumnat que va iniciar P-3 en el seu moment, ja cursarà 1r nivell d'Educació Primària i, segons assenyala Ordeig, "a la ubicació provisional de l’escola Primària serà gairebé impossible ubicar-hi nou alumnat".

Des de Progrés es fa memòria de les promeses fetes per l'actual Govern de la Generalitat "a pocs dies de les eleccions municipals", en què asseguraven que l'inici de les obres es faria durant aquest curs, amb la corresponent partida pressupostària l'any 2011. Ordeig lamenta que, tanmateix, "el pressupost del 2011 finalment no ha inclòs cap partida per garantir la construcció de l'edifici de la nova escola".

El portaveu del grup municipal de PSC-Progrés aposta "per una educació pública digna i de qualitat, motiu pel qual s'ha de donar resposta als greus problemes d'espai que té el centre ara, i que s'agreujaran d'aquí a pocs mesos".

Mostrar formulari de contacte