Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés ofereix 'mà estesa' al nou equip de govern per sortir de la crisi

Progrés ofereix 'mà estesa' al nou equip de govern per sortir de la crisi

Òscar Ordeig aposta per exercir una oposició "responsable" El principal grup de l'oposició ofereix un pacte municipal per introduir canvis en l'organització i funcionament de l'Ajuntament
Regidors de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (2011-2015)
14/06/2011 10:47

Durant la sessió extraordinària de constitució del nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals del passat 22 de maig, el portaveu de Progrés, Òscar Ordeig, ha destacat que la nova legislatura s’encara des de l'oposició "amb les mateixes ganes, il•lusió i treball que el primer dia”, per tal d’estar al costat de tots els urgellencs i les urgellenques.

Segons ha indicat Ordeig, el compromís amb la ciutat continua "amb la defensa des de l’Ajuntament de les propostes del projecte de Progrés" i "amb més diàleg, comunicació i consens que mai”, davant la manca d’una majoria absoluta al consistori.

Progrés torna a fer una valoració positiva dels resultats de les eleccions, ja que es va aconseguir mantenir el mateix nombre de regidors i percentatge de vots "en un context global poc favorable per les forces progressistes". Ordeig considera que es va revalidar, d’aquesta manera, "la confiança d’una part molt important de la població de La Seu".

En aquest sentit, el líder de Progrés afirma que es continuarà treballant  "amb l’objectiu de poder tornar a ser la força més votada i poder formar govern en els pròxims anys".

En el primer discurs d’aquesta nova legislatura, el portaveu de Progrés, Òscar Ordeig, ha remarcat que caldrà “treballar dia a dia i de valent per garantir els serveis bàsics i públics més importants, com ara la sanitat, l’educació o els serveis socials, entre d’altres".

Òscar Ordeig també s'ha referit a la necessitat de col•laborar amb les empreses i emprenedors per tal de crear llocs de treball. Al respecte, Progrés defensa que l’administració pública "no ha de ser un obstacle sinó una aliada de les persones que creen riquesa i ocupació".

A més a més, Progrés ofereix un pacte municipal que permeti introduir canvis importants en l’organització i funcionament de l’Ajuntament per adaptar-se a la situació de crisi.

Finalment, Ordeig aposta per exercir una oposició responsable "que treballarà perquè tots els grups polítics facin costat a tots els urgellencs i urgellenques en uns moments econòmics difícils".

Mostrar formulari de contacte