Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés proposa urbanitzar la plaça Joan Sansa de la Seu

Progrés proposa urbanitzar la plaça Joan Sansa de la Seu

El grup socialista també demana un estudi de viabilitat per construir un pàrquing soterrani a la zona Mas insta a incloure en el pressupost 2009 una partida econòmica per a la redacció del projecte de la plaça i l'inici de les obres
PSC-Plaça Joan Sansa
05/09/2008 13:37

El grup municipal de PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell té previst proposar en la sessió plenària del consistori de dilluns vinent, dia 8 de setembre, que s'iniciïn els tràmits pertinents per a la urbanització de la plaça Joan Sansa. Al mateix temps, Progrés demana que s'encarregui un estudi que determini la viabilitat per a construir un pàrquing soterrani al mateix indret.

El portaveu socialista, Jordi Mas Ortega, recorda que fa sis anys ja es va convocar un concurs d'idees per a la urbanització d'aquesta plaça i que sis anys després encara no s'ha fet realitat. La demanda de Progrés es fa extensiva a la creació d'una comissió de veïns i polítics per fer el seguiment del projecte.

La proposta concreta de la moció és la d'encarregar, en el termini màxim de tres mesos, un estudi tècnic per a determinar la viabilitat de construir un aparcament soterrani d'ús públic a la plaça Joan Sansa. Aquest estudi hauria de preveure el cost econòmic, la capacitat de vehicles, les alternatives de finançament d’aquesta obra, entre d'altres. Segons afirma Progrés, "la plaça Joan Sansa és un dels pocs espais cèntrics i d'una superfície important on fora possible la construcció d'un aparcament soterrani". Per altra banda, el text també recull el fet d'incloure en el pressupost del 2009 una partida econòmica per a la redacció del projecte de la Plaça i per a l'inici de les obres d'urbanització durant el mateix any.

Mostrar formulari de contacte