Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Prop de 3.500 vehicles francesos al Pas de la Casa el primer dia de reobertura als turistes

Prop de 3.500 vehicles francesos al Pas de la Casa el primer dia de reobertura als turistes

Desplegament policial per garantir l'ordre públic i preveure una resposta immediata a qualsevol situació conflictiva
El Pas de la Casa, a Andorra (Foto: ACN)
02/06/2020 15:25

El departament de Mobilitat d'Andorra ha informat que aquest dilluns han entrat 3.483 vehicles al Principat per la frontera del Pas de la Casa en el primer dia de reobertura als turistes. L’entrada de visitants al país es va fer de manera força esglaonada i des de primera hora del matí. Tot i així, es van registrar cues d’entrada de fins a 6 quilòmetres entre les 8 i les 10 hores i de 2 quilòmetres de sortida entre les 11 del matí i migdia.

Aquest dimarts, fins a les 12, han entrat un total de 1.681 vehicles i s’ha registrat trànsit dens en alguns moments del matí. S’espera que l’afluència augmenti significativament durant el cap de setmana.

La presència d’agents del Cos de Policia a la via pública del Pas de la Casa s'ha reforçat amb 20 efectius de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Grups Especialitzats. Addicionalment, a la frontera francoandorrana s’han desplegat 21 efectius més, procedents de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Grups Especialitzats; l’Àrea de Seguretat Viària, Fronteres i Estrangeria; l’Àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal, i l’Àrea de Policia Administrativa i Suport.

Amb aquest desplegament, que combina patrulles a peu i amb vehicle, el Govern té la voluntat de garantir l’ordre públic i preveure una resposta immediata a qualsevol situació conflictiva.

Mostrar formulari de contacte