Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Protecció Civil subvenciona amb 36.284 euros 24 ens locals de l'Alt Pirineu

Protecció Civil subvenciona amb 36.284 euros 24 ens locals de l'Alt Pirineu

08/02/2010 12:21

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat subvenciona 24 ens locals de la demarcació de l’Alt Pirineu amb 36.284 euros pel finançament de l’elaboració, la revisió i la implantació de plans de Protecció Civil, així com l’adquisició de l’equipament necessari per a la  creació d’infraestructures bàsiques al seu territori.

Aquests diners s’inclouen en els 534.176,26 euros que la DGPC destina a la subvenció de 414 ens locals de tot Catalunya, amb l’objectiu de  desenvolupar el sistema de Protecció Civil en l’àmbit local.

Dels Ajuntaments que rebran els ajuts, 12 estan en fase d’elaboració o revisió dels seus plans de protecció civil, dos consistoris compraran grups electrògens, quatre introduiran elements de megafonia i sis compraran pales llevaneus.

Els ajuts han estat atorgats d’acord amb l’anàlisi del risc que estableixen les característiques orogràfiques, climàtiques i de vegetació a les que cada ens local està sotmès en situacions d’alt risc d’incendis  forestals, nevades, inundacions, riscos tecnològics, etc.

L’objectiu principal de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat és assentar les bases per a la creació d’una infraestructura bàsica de protecció civil dins de l’àmbit local de la demarcació de l’Alt Pirineu, així com donar suport en les seves funcions en aquesta matèria i regular l’execució i elaboració dels plans de protecció civil.

Mostrar formulari de contacte