Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Publicats els guanyadors del concurs 'Comprar a la Seu té premi'

Publicats els guanyadors del concurs 'Comprar a la Seu té premi'

La Unió de Botiguers ha repartit un any més 10 vals de compra valorats cadascun en 100 euros. L'entitat també ha lliurat els guardons del Concurs d'Aparadors de Nadal, que ha guanyat Agrobotiga Porté Betriu

Guanyadors del Concurs d'Aparadors de Nadal 2023 de l'UBSU (Fotos: La Seu Comercial)
Guanyadors del Concurs d'Aparadors de Nadal 2023 de l'UBSU (Fotos: La Seu Comercial)
16/01/2023 19:35

La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell ja ha fet públics els noms dels guanyadors i guanyadores de l'edició d'enguany del concurs 'Comprar a la Seu té premi'. Un any més, per la campanya de Nadal, el comerç associat urgellenc ha ofert als seus clients la possibilitat d'entrar en un sorteig amb el qual s'ha repartit 10 vals de 100 euros, repartits cadascun en 5 targetes regal de 20 euros. Per tant, un total de 1.000 euros en premis.

El sorteig s'ha fet mitjançant els tiquets de compra recopilats pels comerços. Els afortunats -i els respectius establiments que han repartit la sort- són: Charo Serrano (per una compra feta a Tot Esports), Montse Casanova (a Manualitats Mestre), Carme Comella (a Carnisseria Cal Mitjana), Marta Pujantell (a Centre Veterinari La Seu), Carmen Vidal (a Seu Menatge), Miquel  Garrell (a Agrobotiga Porté Betriu), Dolors Servat (a Isabel Moda Íntima), Anna Ginesta (a Papereria Papers), Rosa M. Bernadó (a Mari Miguelsanz), M. Elena Calderón (a Heura Perruqueria-Estética). 

El premi es lliura als guanyadors en el mateix establiment on ha resultat premiada la seva compra. Les Targes Regal es poden gastar en qualsevol dels comerços associats a la Unió de Botiguers que accepten aquest mitjà de pagament. El llistat de guanyadors és publica també a www.laseucomercial.cat i se'n fa difusió a través de Ràdio Seu i les xarxes socials de l'UBSU. Des de l'entitat han felicitat els guanyadors i han agraït la fidelitat tant "dels establiments que han participat en aquesta iniciativa" com "dels clients que han confiat les seves compres en els comerços de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell".

Concurs d'Aparadors de Nadal

D'altra banda, en aquesta campanya de Nadal l'UBSU també ha lliurat els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal. Enguany el premi al Millor Aparador ha estat per a l'Agrobotiga Porté Betriu"; en segona posició ha quedat Calçats Alesca; i en la tercera, la Drogueria Rebés.

Per l'UBSU, aquest lliurament és "sens dubte, un dels moments més esperats de cada Nadal". A més a més, els membres del Jurat han explicat que enguany ho han tingut "més difícil que mai" per decidir el resultat perquè "realment el nivell qualitatiu i quantitatiu ha sigut el més elevat de totes les edicions". Com a novetat, l'associació recorda que "el sisè membre del jurat han estat enguany els clients". Mitjançant el vot popular, s'han comptabilitzat quasi 700 vots, un nivell de participació que ha superat les expectatives. Per tot plegat, celebren que d'aquesta manera es contribueix a millorar la imatge i la qualitat tant del comerç local com de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte