Puigcerdà acull un curs sobre tapes i vins a càrrec de l'AUCer
L'enòleg Toni Cot explicarà l'origen de la tapa i les seves possibles combinacions
L’Associació Universitària de Cerdanya estrena aquesta setmana nova temporada de cursos tot l’any amb la sessió ‘Tapes i Vins’ de la mà d’enòleg i sommelier Toni Cot. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte, dia 23, a partir de 2/4 de 9 del vespre a l’Hotel del Prado, a Puigcerdà.
El curs és una aproximació al món de les tapes com a gastronomia cultural i típica d’aquest país. L’elaboració anirà a càrrec del mateix Hotel del Prado. Es començarà descrivint el concepte de tapa i tot el que implica. Es parlarà dels seus orígens, l’antropologia del producte, el seu futur i les tendències. A continuació s’explicarà l’art dels maridatges perfectes entre les tapes i els vins, com també els vermuts i escumosos més idonis. Una vegada explicada la teoria, es prosseguirà amb el tast del sopar on es degustaran tapes clàssiques i de disseny.
A hores d’ara ja queden molt poques places disponibles, de manera que es preveu que aquesta proposta formativa i lúdica de l’AUCer sigui novament un èxit. Els qui encara s’hi vulguin apuntar ho poden fer a través del web www.aucer.org. El preu és de 30 euros per persona.