Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Puigcerdà convoca una marató de donació de sang

Puigcerdà convoca una marató de donació de sang

Es farà aquest dissabte i vol conscienciar la població amb diverses activitats paral.leles

11/08/2008 17:43

El Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament de Puigcerdà, el Club Poliesportiu Puigcerdà i l’Hospital de Puigcerdà, han convocat per aquest dissabte vinent una Marató de Donació de Sang, que començarà a les 11 del matí, al Club Poliesportiu Puigcerdà. L’acte comptarà amb la presència de diverses autoritats comarcals.

Fins a les 9 de la nit es podran realitzar donacions de sang. La Marató persegueix com a objectiu principal sensibilitzar sobre els greus problemes que s’originen quan manca sang i captar nous i noves donants. S’anima a tothom a participar de la donació i de les activitats de la Marató i contribuir, alhora, a batre un rècord de donacions.

Durant els darrers mesos s’ha treballat per compaginar la donació de sang amb una jornada plena de serveis i facilitats pels participants. Seguint experiències anteriors, qualificades de molt positives, s’han mantingut contactes amb entitats, institucions, empreses i particulars per demanar el seu suport i col•laboració en la difusió d’aquest esdeveniment solidari.

Així, el recinte comptarà amb activitats i serveis complementaris com ara espai lúdic per la mainada, regals per a tots els donants, refrigeri gratuït, música d'ambient a l'exterior i un marcador electrònic que  registrarà el temps i el número de donants.

Mostrar formulari de contacte