Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Puigcerdà i Bourg-Madame volen reactivar el Consorci Transfronterer

Puigcerdà i Bourg-Madame volen reactivar el Consorci Transfronterer

L'ens tindrà dos treballadors i servirà per tirar endavant activitats conjuntes a partir de l'any que ve

Signatura per posar en marxa el conveni transfronterer (26 d'agost de 2016) (Foto: ACN)
Signatura per posar en marxa el conveni transfronterer (26 d'agost de 2016) (Foto: ACN)
13/09/2016 19:50

Els ajuntaments de Puigcerdà i Bourg-Madame reactivaran el Consorci Transfronterer a partir del 2017. Això serà possible després de la signatura d'un conveni ratificat a finals del mes passat pels alcaldes de Puigcerdà, Albert Piñeira, i de Bourg-Madame, Jean-Jacques Fortuny. D'aquesta manera, s'ha oficialitzat la voluntat dels dos ajuntaments de dotar de contingut, personal i pressupost el Consorci, que estava inactiu des del 2005.

Jean-Jacques Fortuny ha assenyalat que l'ens no tenia ni personal ni pressupost. Amb la reactivació del consorci el que es pretén des d'ambdues administracions és precisament dotar el consorci amb dos treballadors i un pressupost per tirar endavant activitats conjuntes, en camps en els quals ja col·laboren, com són els esports, la cultura, les polítiques socials o el turisme.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, assegura que tenint en compte que ja es fan polítiques conjuntes, la posada en marxa de l'ens és "un pas més", que permetrà també acollir-se a ajuts europeus.

El Consorci Transfronterer s'haurà de reunir com a mínim cada any.

Mostrar formulari de contacte