Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Quatre podis pel Karate Kobudo Pirineus al Campionat Dojo de Sant Feliu de Guíxols

Quatre podis pel Karate Kobudo Pirineus al Campionat Dojo de Sant Feliu de Guíxols

Kylian Huria va obtenir la medalla de plata en Kata aleví mixta. Aquest mes el club urgellenc també ha aconseguit quatre terceres posicions al Campionat de Catalunya de Kyus

23/06/2021 12:00

El Karate Kobudo Tradicional Pirineus ha obtingut quatre podis al Campionat Dojo de Sant Feliu de Guíxols, disputat aquest diumenge passat al Baix Empordà.

El millor resultat va ser la medalla de plata de Kylian Huria en la categoria Kata aleví mixta tar-verd. Els altres tres metalls van ser de bronze i els van obtenir Ramon Lladós (Kata juvenil masculí blau-marró), Maria Ubiergo (Kata juvenil femení fins a taronja) i Javier Garcia (Kata juvenil masculí fins a verd). Joan Gombau, director de l'equip, ha valorat el torneig com "una molt bona experiència de final de temporada" i ha felicitat el bon paper tant dels qui han obtingut medalles com de la resta de participants del club.

D'altra banda, l'entitat urgellenca també ha obtingut quatre podis al Campionat de Catalunya de Kyus, que es va celebrar el 12 de juny passat en el marc del Memorial Igor Montesinos Cirauqui. En aquella competició, totes les medalles van ser de bronze. Aleix Pujantell va ser tercer en Kata benjamí mixte groc. El mateix resultat van obtenir Caterina Comella (Kata infantil femení blau-marró) i Nil Planes i Javier Garcia (Kata infantil masculí blau-marró).

El Karate Kobudo Tradicional Pirineus ha celebrat aquest dimarts, dia 22, les cerimònies de canvi de grau. Des del club s'ha felicitat tots els alumnes pel bon nivell mostrat.

  • Podi del Karate Kobudo Pirineus al Campionat de Catalunya de Kyus (Foto: Joan Gombau)
    Podi del Karate Kobudo Pirineus al Campionat de Catalunya de Kyus (Foto: Joan Gombau)
  • Podis del Karate Kobudo Pirineus al Campionat Dojo de Sant Feliu de Guíxols (Foto: Joan Gombau)
    Podis del Karate Kobudo Pirineus al Campionat Dojo de Sant Feliu de Guíxols (Foto: Joan Gombau)

Mostrar formulari de contacte