Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Queixes per la forta olor de marihuana a la comissaria dels mossos d'esquadra de Tremp

Queixes per la forta olor de marihuana a la comissaria dels mossos d'esquadra de Tremp

El sindicat de policia USPAC demana un espai adient per guardar les plantes intervingudes

Plantes de marihuana a la comissaria de Tremp (Foto: USPAC)
Plantes de marihuana a la comissaria de Tremp (Foto: USPAC)
21/09/2016 14:30

El sindicat de la policia USPAC ha denunciat la manca d'un espai adient per guardar les intervencions de marihuana a les comissaries dels Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, el col·lectiu ha explicat que a Tremp hi ha hagut durant dues setmanes un emmagatzematge important d'aquesta droga a l'interior del pàrquing de la comissaria que ha provocat molèsties als agents.

Segons informa l'ACN, el sindicat argumenta que els mossos han hagut de manipular la substància sense el material adequat i també han hagut de suportar la forta olor que provoca, "causant marejos, mals de cap o vòmits".

USPAC indica que es tracta del segon cop en poc temps que passa un fet similar "i no s'han buscat solucions ni mitjans per custodiar les plantes en un altre indret", com podria ser l'exterior de la comissaria, en contenidors hermètics i amb precinte.

La manca d'aquest espai a les comissaries catalanes fa que durant molt de temps les plantes de marihuana decomissades es dipositin als pàrquings o despatxos interiors. USPAC manifesta que fins i tot fa uns mesos es va constatar agents que havien patit picades de puces per aquest motiu.

Mostrar formulari de contacte