Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu opta al premi Emissora Digues COM!

RàdioSeu opta al premi Emissora Digues COM!

Un grup del col.legi Albert Vives, format per la Lorena Salvador Marcos, l'Hortènsia Álvarez Sampons i la Sònia Reig Jou, ha estat escollit finalista per al premi "Els Comunicadors del futur" L'acte de cloenda del programa es farà aquest dissabte. Tothom hi és convidat.

Digues COM a la Seu
Digues COM a la Seu
22/05/2008 16:14

S’acaba el curs i el concurs escolar “DIGUES COM!” de la COM arriba a la gran final. L’acte de cloenda tindrà lloc dissabte 24 de maig al Museu Marítim de Barcelona a partir de les 11h del matí. “DIGUES COM!”, dirigit per Miquel Giménez, és un programa que amb el mateix nom s’emet de dilluns a divendres de 20 a 21h. RàdioSeu opta al premi emissora DIGUES COM! i un grup del col.legi Albert Vives, format per ha estat escollit finalista per al premi final.

“DIGUES COM!” que promou la difusió radiofònica i fomenta la comunicació oral entre els nens i nenes d’entre 10 i 18 anys ha comptat amb la participació de 180 escoles de tot Catalunya. Es tracta d’una iniciativa pionera que permet la integració lingüística de l’alumnat, familiaritzant-lo amb un mitjà de gran potencial com és la radio, ideal per a promoure la llengua, el gust per la informació i el treball en equip.

El jurat escollirà dissabte a la gran final els treballs guanyadors de cada categoria que rebran el premi “Els Comunicadors del futur”, dotat amb un ordinador portàtil per a cadascun dels alumnes inscrits del grup. A més, a proposta de la Xarxa d’Emissores, el jurat triarà el centre educatiu que hagi destacat més per valors com la dedicació, l’esforç o qualsevol altre aspecte que la faci especialment meritòria, i també escollirà l’emissora local que hagi destacat més pel grau d’implicació aconseguit entre les escoles de la seva zona d’influència. L’un serà proclamat Centre Educatiu “DIGUES COM!”, amb un premi de 3.000€, i l’altre, Emissora “DIGUES COM!”, amb un altre premi de 3.000€. Els oients també han participat votant a través de la pàgina web per seleccionar un treball per cadascuna de les tres categories existents: notícia, entrevista i reportatge.

La festa, concebuda com a entreteniment, comptarà amb l’actuació del cantant sortit d’Operación Triunfo, Víctor, el duo “Charm” que interpreta música “anima” (còmic japonès) i el conjunt “Junts”, creador de una sintonia especial per a COMRàdio.

La gran final està oberta al públic que pot confirmar la seva assistència trucant al telèfon 93 270 20 43 o per correu electrònic a l’adreça infodiguescom@comradio.com

RàdioSeu va col.laborar en la visita del Digues COM a la Seu d'Urgell, el passat dia 16 de maig.

Mostrar formulari de contacte