Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu, Emissora Oficial de la Festa Major de la Seu d'Urgell

RàdioSeu, Emissora Oficial de la Festa Major de la Seu d'Urgell

Podeu trobar tota la informació, programa d'actes, imatges i canvis d'última hora al 107.2 FM, a www.radioseu.cat i als perfils de RàdioSeu a Facebook, Twitter i Instagram. Totes les entrevistes amb els protagonistes de la celebració es poden recuperar a la secció 'Ràdio a la Carta'
RàdioSeu, Emissora Oficial de la Festa Major de la Seu d'Urgell
26/08/2022 14:50

RàdioSeu (107.2 FM) és un any més l'Emissora Oficial de la Festa Major i aquests dies ofereix una completa programació especial, que inclou connexions en directe, música, entrevistes, agenda i consells dels patrocinadors. L'oferta d'aquest dissabte inclourà l'emissió en viu del Pregó de Festa Major, des de l'Ajuntament.

Podeu consultar el programa complet d'actes i tota la informació al web www.radioseu.cat. També podeu trobar totes les imatges i les informacions o canvis d'última hora als perfils de RàdioSeu: a Facebook, Twitter i Instagram.

L'especial ja va començar dilluns dins de 'Carretera i Manta'. Aquests dies, el programa d'estiu ha entrevistat un gran nombre de protagonistes locals com ara Carlos Guàrdia (regidor de Festes), David Vallvé (director del Servei Municipal d'Esports), Àlex Sánchez (Urban Sport), Eduard Bort (Club Petanca), Manuel Flores i Bruna Ribó (Escacs Club); Antonio G. Medel i Fatima Sahrai Gindan (CE Ciutat La Seu); Pere Olm (La Seu FC), Joan Manciñeiras (Atlètic Club), Ivan Caro (Seu Folk), Pep Lizandra (La Sonsoni), Miquel Albero (Festival de Poesia de Muntanya), Joel Pla (Escola de Teatre), Jesús Alriols (Duo Làser), Laura Moliné (Salseu), Rafel Llobet (Cor Signum), Jordi Pino (Froy Lands), Xavi Guàrdia (Diables AU) i, per completar aquesta sèrie de converses, l'alcalde de la ciutat, Francesc Viaplana.

Paral·lelament, a la franja de la tarda s'ha programat entrevistes amb alguns dels principals grups i artistes de la festa, com ara Xiula, Kike Pérez, Pep Plaza, DJ Marsal Ventura o -aquest divendres mateix- Lildami i The Tyets, a més de grups participants al Seu Rock i el Seu Trònic. Totes les entrevistes es poden recuperar o descarregar a la secció 'Ràdio a la Carta' del web www.radioseu.cat. I també, directament, des dels enllaços publicats als perfils de Facebook i Twitter.

PROGRAMA D'ACTES DE LA FESTA MAJOR DE LA SEU D'URGELL 2022

Mostrar formulari de contacte