Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu enceta una col·laboració amb la revista 'Reclam'

RàdioSeu enceta una col·laboració amb la revista 'Reclam'

L'informatiu comercial de la Cerdanya i l'Alt Urgell publicarà periòdicament una de les entrevistes del nostre mitjà. Hi apareixeran persones que estiguin vinculades a algun tema d'actualitat

Entrevista a Eugeni Celery publicada a la revista 'Reclam'
Entrevista a Eugeni Celery publicada a la revista 'Reclam'
19/10/2018 09:55

RàdioSeu ha encetat aquest mes d'octubre una col·laboració amb la revista 'Reclam', a través de la qual es farà difusió d'alguna de les entrevistes que s'emeten regularment a l'emissora municipal urgellenca. L'objectiu de l'acord amb l'informatiu comercial, que abastat tota la Cerdanya i l'Alt Urgell, és donar a conèixer allò que passa a la Seu i comarca a través d'un nou format i divulgar la tasca informativa de l'equip de RàdioSeu, format per Marta Pujantell, Ignasi Cervera i Pep Graell.

La publicació de l'entrevista serà periòdica i es parlarà amb persones que estiguin vinculades a algun tema d’actualitat del territori. Per exemple, aquest mes s'ha publicat l'entrevista amb l’Eugeni Celery, propietari de la Formatgeria Eugene, amb motiu de la Fira de Sant Ermengol i la Fira de Formatges Artesans del Pirineu (20-21 d’octubre).

Precisament, l'emissió de l'entrevista a Eugeni Celery està prevista aquest migdia de divendres, 19 d'octubre, pel 107.2 FM i www.radioseu.cat, tot coincidint amb la jornada d'inici del certamen. Prèviament, la regidora de Promoció de la Ciutat, Mireia Font, repassarà el gruix d'activitats de la fira urgellenca, i el president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, Miquel Àngel Sánchez, parlarà de l'oferta gastronòmica 'Amb gust de formatge'. Un any més, RàdioSeu emetrà els dies de la Fira programació especial des del seu estand, ubicat a l'Espai d'Entitats del pavelló poliesportiu.

El proper personatge que sortirà a la revista 'Reclam' es triarà d’entre les emissions diàries en el programa ‘L’entrevista’, que presenta Pep Graell de dilluns a divendres a 2/4 de 12 del migdia.

Mostrar formulari de contacte