Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ramon Jordana comença a dirigir la delegació del Departament d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran

Ramon Jordana comença a dirigir la delegació del Departament d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran

Nascut a Astell, el nou delegat ha estat director de l'Institut de la Pobla de Segur i de l'Institut Centre d'Esports del Pallars. D'altres conselleries de la Generalitat també preveuen desplegar els seus serveis territorials a la regió pirinenca a curt termini

Reunió de Ramon Jordana amb el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez
Reunió de Ramon Jordana amb el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez
27/07/2022 18:34

Ramon Jordana ha començat a exercir aquesta setmana com a nou delegat del Departament d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran. El seu nomenament, la setmana passada, forma part del desplegament de serveis territorials que diverses conselleries de la Generalitat preveuen fer al llarg d'aquest any i el vinent a la regió pirinenca.

La creació dels Serveis Territorials d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran es va aprovar el 29 de març passat i ara comença a dur-se a la pràctica. Aquest dimecres, Jordana s'ha reunit amb el delegat del Govern, Ricard Pérez, que ha expressat "la satisfacció pel desplegament dels departaments del Govern a la vegueria".

Ramon Jordana, nascut l'any 1956 a Astell (al municipi de la Torre de Cabdella), és titulat en Geografia i Història. L’any 1981 va iniciar la seva carrera en l’àmbit educatiu i al 1994 es va incorporar al cos de professors de secundària, on ha desenvolupat diverses tasques en centres de la Pobla de Segur. Ha estat director de l’Institut de la Pobla entre 2008 i 2020. Des del 2020 i fins ara ha dirigit l’Institut Centre d'Esports de Muntanya del Pallars.

Juntament amb l'Alt Pirineu i Aran, aquests dies també s'ha començat a desplegar la delegació d'Educació a la regió del Penedès. En aquest cas el delegat és Josep Maria Colomé, nascut l'any 1971 a la Granada del Penedès. És enginyer d’Electrónica, enginyer superior de Telecomunicacions i Màster en Direcció i Administració d’Empreses, i entre 2014 i 2021 ha coordinat l’Institut Milà Fontanals de Vilafranca del Penedès. Amb aquests nomenaments, ara ja hi ha 12 delegacions d'aquest departament arreu de Catalunya, amb l'objectiu d'oferir a la comunitat educativa un servei més proper.

Mostrar formulari de contacte