Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recàrrega de les targetes prepagament per als infants amb beca de menjador

Recàrrega de les targetes prepagament per als infants amb beca de menjador

La Generalitat hi ha ingressat aquest diumenge 40 euros addicionals. La mesura s'ha comunicat a totes les famílies perceptores de l'ajut, que vol ajudar a fer front a les necessitats socials arran de la COVID-19
Targetes prepagament
06/04/2020 19:55

Les 328 targetes prepagament per garantir l’alimentació als infants i joves de l’Alt Urgell durant el període de confinament s'han recarregat aquest diumenge 5 d'abril amb 40 euros addicionals. Els primers 40 euros ingressats corresponien als 10 dies laborables entre el 16 i el 29 de març, mentre que els 40 euros addicionals corresponen al 13 de març i els 9 dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha comunicat l'ingrés per SMS a totes les famílies perceptores de beca de menjador. L'ens alturgellenc també ha informat que les targetes no requereixen de PIN per al seu funcionament. En cas que la màquina el demani, només cal prémer tecla verda. El sistema tampoc contempla comprar una quantitat superior a l’import carregat.

Els diners de la targeta estan destinats exclusivament a la compra en establiments alimentaris (prioritzant verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs). Les targetes no funcionen en altres botigues ni per a compres per internet.

Tiquets de compra

És necessari que els usuaris de la targeta guardin els tiquets de compra corresponents als productes comprats. Pròximament s'informarà per correu electrònic o SMS on han de dur els justificants.

Per a les incidències que puguin sorgir en l'ús de les targetes, es pot contactar amb el telèfon d’atenció al client de Caixabank (900 404 090) i donar el codi del davant de la targeta (DE + números). Per consultar el saldo i els moviments de forma gratuïta, es pot anar a qualsevol caixer de CaixaBank o bé entrar a la web www.moneytopay.com>Altres gestions de la teva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Per a més informació i dubtes, les persones beneficiàries es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, de 9 a 14 h, al telèfon 973 35 31 12 o bé al correu També es manté la informació actualitzada a la pàgina web  www.alturgell.cat. A més, les consultes també es poden fer arribar al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU), al telèfon 973 35 41 02, de 9 a 14 h. Per a urgències socials es pot trucar al 630.

 

Mostrar formulari de contacte