Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cerca de voluntaris a la Seu per al projecte d'Acompanyament Educatiu a secundària

Cerca de voluntaris a la Seu per al projecte d'Acompanyament Educatiu a secundària

L'objectiu principal de la iniciativa és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat d'aquesta franja d'edat i vetllar per la igualtat d'oportunitats

Cerca de voluntaris per al projecte d'Acompanyament educatiu a secundària
Cerca de voluntaris per al projecte d'Acompanyament educatiu a secundària
08/02/2017 19:30

El projecte d'Acompanyament Educatiu cerca voluntaris a la Seu d'Urgell per poder atendre els nois i noies dels centres de secundària de la capital urgellenca. L'objectiu principal de la iniciativa és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat d'aquesta franja d'edat i vetllar per la igualtat d'oportunitats. El pla treballa en el seguiment del currículum escolar, en l'adquisició d'hàbits d'organització i d'estudi, la planificació del treball i l'aprofitament de totes les oportunitats que ofereix l'entorn per al seu creixement personal.

A diferència del suport als estudiants de primària, en què els voluntaris es desplacen a cada escola, en aquest cas els alumnes dels tres centres es reuneixen en un mateix local, on poden establir vincles d'amistat i rebre un suport en la seva formació integral. El projecte compta amb una tècnica del treball social i educatiu, i amb la implicació de voluntaris amb experiència en l'àmbit de l'adolescència en situació de risc social.

Les classes es faran fins al mes de maig. Les persones interessades a fer-se voluntàries poden demanar més informació al telèfon 973 35 12 66, o bé adreçar-se al centre de Càritas Sant Ot.

El projecte d'Acompanyament Educatiu s'emmarca dins del Pla Educatiu d'Entorn, amb la implicació de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, l'Ajuntament urgellenc, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la Direcció General de Joventut i el Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, juntament amb Càritas d'Urgell i La Seu Solidària.

Mostrar formulari de contacte