Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recta final de la millora de l'accés al barri de Santa Magdalena de la Seu

Recta final de la millora de l'accés al barri de Santa Magdalena de la Seu

La intervenció global finalitza amb el punt i final a la construcció de la rotonda i l’adjudicació de nous jocs infantils a la plaça de les Moreres

Intervenció a la plaça de les Moreres (Foto: Ajuntament de la Seu)
Intervenció a la plaça de les Moreres (Foto: Ajuntament de la Seu)
12/12/2018 14:35

La finalització de les obres de construcció d’una rotonda i l'adjudicació dels jocs infantils a la plaça de les Moreres, culmina l’actuació global de millora en aquesta zona de la ciutat. L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha remarcat que la intervenció servirà per millorar l'accés al barri de Santa Magdalena.

La nova rotonda dóna més seguretat al pas dels vianants, gràcies a la construcció de voreres i passos perimetrals. El gir també garanteix el flux de vehicles que hi conflueixen, procedents del camí de la Palanca, el passeig del Parc i els carrers Bisbe Iglesias Navarri, de la Canal Baridana i de Ribera de l’Urgellet. Val a dir també que la nova rotonda quedarà enjardinada i al mig hi haurà una columna de 12 metres d’alçada amb cinc projectors de llum tipus led.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, afirma que "els treballs que ara finalitzen formen part d’un conjunt d’actuacions molt importants que se sumen a l’asfaltatge del camí de la Palanca, amb un pas de vianants a la sortida del pati de l'Institut Joan Brudieu, l’enrajolament de la vorera nord i la construcció d’una llosa de formigó a la vorera sud d’aquesta mateixa via". I afegeix: "Són obres que permeten als vianants caminar amb comoditat i seguretat; a més de donar solució també a l’accés a l’Escola Albert Vives".

En aquesta fase final de les obres de millora d’accés al barri de Santa Magdalena també s’ha construït una vorera nova al carrer de Ribera d’Urgellet, on també quedaran tapats els escocells dels arbres que hi ha plantats.

Mostrar formulari de contacte