Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recta final de la temporada a 'Els Migdies de RàdioSeu'

Recta final de la temporada a 'Els Migdies de RàdioSeu'

Els espais dels col.laboradors habituals comencen les vacances. A l'apartat 'Ràdio a la carta' es pot recuperar algunes de les entrevistes més interessants d'enguany El proper dia 16 prendrà el relleu el programa-concurs de l'estiu, 'Carretera i Manta'

Carretera i Manta - Sorteig del Viatge
Carretera i Manta - Sorteig del Viatge
06/06/2008 09:33

El programa 'Els Migdies de Ràdio Seu' arriba a la recta final de la temporada. Durant aquests dies ja s'estan acomiadant i començant les vacances els diversos espais que configuren el magazine i que compten amb un gran nombre de col.laboradors.

Així, per exemple, aquest divendres al migdia s'emet l'últim espai de 'La gota freda', el programa sobre meteorologia amb Josep Maria Gasca. I dilluns es farà l'última reemissió de la Tertúlia. Anteriorment, s'ha emès les darreres edicions d'Arxiu Obert, Veu de Plens i Gent Gran Gent Activa, entre d'altres.

A la plana web de RàdioSeu, a l'apartat 'Ràdio a la carta', es pot recuperar algunes de les entrevistes més interessants que s'han emès aquesta temporada.

Recordem que, el proper dia 16, Els Migdies donarà el relleu al gran programa-concurs de l'estiu, Carretera i Manta, que torna novament amb desenes de premis setmanals per als oients i el sorteig, al final de l'estiu, d'un viatge a les Illes Canàries.

Mostrar formulari de contacte