Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recta final del taller de gospel de l'Escola Municipal de Música de la Seu

Recta final del taller de gospel de l'Escola Municipal de Música de la Seu

Noves sessions, aquest dissabte i diumenge, a càrrec de Guillermo Morlino Els assistents al curs faran diumenge un concert de cloenda a l'aula d'audicions de l'escola

Escola de Música - Curs de Gospel
Escola de Música - Curs de Gospel
20/02/2015 14:33

L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell reprèn aquest cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22 de febrer, el taller de gospel que imparteix Guillermo Morlino, del qual el passat 8 de novembre es va realitzar la primera sessió.

El curs és obert a tothom i no requereix que els participants tinguin coneixements musicals. L'objectiu de la proposta és apropar d'una manera rítmica i melòdica la música sacra.

En el taller es treballa el condicionament corporal per a la respiració, el ritme i la veu, per poder gaudir a l'hora de cantar gospel. A més, els participants poden practicar una part de les classes a casa.

Horaris i concert de cloenda

La segona jornada del taller, que serà aquest dissabte, tindrà lloc de dos quarts d'onze del matí a dues del migdia, i de les quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. La tercera i darrera jornada del taller se celebrarà diumenge, de les deu del matí a dos quarts de dues del migdia, i de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda.

La cloenda del curs de gospel es farà amb un concert obert al públic el mateix diumenge, a les sis de la tarda, a l'aula d'audicions de l'Escola Municipal de Música. L'entrada al públic és gratuïta.

Mostrar formulari de contacte