Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recullen 600 signatures de rebuig a la proposta de convertir en zona de vianants el Passeig de Tremp

Recullen 600 signatures de rebuig a la proposta de convertir en zona de vianants el Passeig de Tremp

L'Associació de Veïns, Comerciants i Amics del Passeig considera que la decisió de l'Ajuntament trempolí perjudica els comerciants i els ciutadans

Passeig de Tremp (Foto: ACN)
Passeig de Tremp (Foto: ACN)
13/03/2019 11:24

Ja s'han recollit 600 signatures de rebuig a la iniciativa de convertir en zona de vianants el Passeig de Tremp. L'Associació de Veïns, Comerciants i Amics del Passeig creu que es tracta d'una decisió "unilateral i improvisada" de l'Ajuntament, que prohibeix el trànsit rodat la zona i diversos carrers adjacents, a més de vetar-ne l'aparcament.

Des de l'entitat s'afirma que les obres de remodelació del Passeig de Temp, amb el nou clavegueram i la nova urbanització, "ja han perjudicat greument tant el comerç com la vida ciutadana del centre neuràlgic de la ciutat". A més, els comerciants estan convençuts que "les pèrdues econòmiques s'incrementaran per la impossibilitat dels visitants d'accedir en cotxe".

L'obra, que s'ha perllongat durant més de quinze mesos, ha eliminat els més de cent aparcaments del Passeig i voltants. L'Associació veïnal denuncia que s'ha tancat la zona al trànsit amb fitons, "i no s'ha habilitat ni una sola plaça de pàrquing  nova, ni a prop de la zona afectada ni en tota la ciutat".

La recollida de signatures continua per poder reclamar a l'Ajuntament que "rectifiqui i consensuï mesures adequades a les necessitats reals de tots els col·lectius usuaris".

Mostrar formulari de contacte