Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Renovació dels contenidors dels municipis de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet

Renovació dels contenidors dels municipis de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet

A partir de l'1 de març se'n canviaran més de 1.200, ubicats en una seixantena de nuclis del nord de l'Alt Urgell Els nous recipients per a les escombraries són més moderns i integrats en l'entorn
Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet
24/02/2015 17:25

La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet renovarà de l'1 al 15 de març els contenidors de residus dels onze municipis que la integren. En total es preveu que se'n canviïn més de 1.200, ubicats en una seixantena de nuclis. L'encarregada de dur a terme els treballs serà la nova concessionària del servei de recollida, transport i tractament dels residus sòlids urbans, Urbaser SA.

Els contenidors actuals, que es van instal.lar fa més de 20 anys, se subtituiran per uns altres de més moderns i de colors més neutres, integrats en l'entorn. Tots els ajuntaments han pogut opinar sobre la modificació, que s'ha consensuat per tal de donar unitat a tots els municipis. Pel que fa al disseny, els recipients que s'instal.laran tindran tots la mateixa alçada i només es distingiran per uns punts específics per a cada matèria (paper, vidre, plàstic, residus orgànics o rebuig).

La inversió prevista per a la modernització dels contenidors és de 462.300 euros. L'adjudicació es va dur a terme el passat mes de novembre a les empreses Plàstic Òmnium Sistemas Urbansos SA i Rotomaker SL. El primer lot es va atorgar per un import de 109.000 euros, inferior al pressupost base de licitació. El segon lot està valorat en 353.000 euros, també un import més baix que el que s'havia previst inicialment.

Mostrar formulari de contacte