Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reobert el túnel de l'Obaga Negra, a Peramola

Reobert el túnel de l'Obaga Negra, a Peramola

Els tècnics han enllestit la millora dels drenatges a la galeria Fins ara els vehicles es desviaven per l'antiga carretera C-14

C-14 (Oliana - Coll de Nargó)
C-14 (Oliana - Coll de Nargó)
14/08/2009 13:39

El túnel de l’Obaga Negra, a la carretera C-14, s’ha reobert ja aquest matí, un cop s’ha comprovat l’estabilitat del revestiment.

Els tècnics consideren que ja s’ha enllestit la millora dels drenatges a la galeria, i que no s’han de tornar a repetir els despreniments que s’hi havia detectat, sobretot després de xàfecs intensos.

Recordem que el túnel de l’Obaga Negra, al municipi de Peramola, es va tancar al trànsit el dissabte, 1 d’agost, i es va tornar a reobrir aquest passat diumenge, després d’estar tancat durant vuit dies. No obstant, al cap de poques hores es va tornar a restringir el trànsit a causa del mateix problema. El trànsit s’ha estat desviant per l’antiga carretera C-14.

El conseller de PTOP de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, va explicar ahir en una entrevista a COMRàdio que tot i que es tractava de problemes ‘menors’ s’havia volgut eliminar qualsevol risc per als usuaris de la infraestructura.

Mostrar formulari de contacte