Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reobert el túnel del Bordar, a la carretera N-145

Reobert el túnel del Bordar, a la carretera N-145

Una esllavissada de pedres i terra va obligar a tallar-hi el trànsit el passat 3 de juny. Es mantenen els treballs per estabilitzar la zona i arranjar el trencament d'una conducció de reg
Reobert el túnel del Bordar
24/08/2020 12:30

Ja està reobert el túnel del Bordar, a la carretera N-145, després de l'esllavissada de pedres i terra que va obligar a tallar-hi el trànsit de vehicles el passat 3 de juny. Tanmateix, es mantenen els treballs per estabilitzar la zona i arranjar el trencament d'una conducció del reg de Santa Llúcia, que passa uns 100 metres per damunt de la galeria.

Fins fa uns dies els vehicles s'havien de desviar per l'exterior de la infraestructura. Des de la rotonda d'Anserall s'accedia novament a la carretera d'Andorra.

Cal recordar que després del despreniment a la boca sud del túnel del Bordar i per esclarir els fets, els treballadors de manteniment de la carretera van activar un dron amb càmera per comprovar què havia passat i com s'ha originat l'incident. El mateix dia es va iniciar la neteja de la calçada i la reparació, que encara no ha finalitzat.

Mostrar formulari de contacte