Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reobre l'Espai Actiu de Recerca de Feina per a joves de l'Alt Urgell

Reobre l'Espai Actiu de Recerca de Feina per a joves de l'Alt Urgell

El servei funcionarà tots els dilluns al centre cívic 'l'Escorxador' i dijous alterns a Oliana Durant el curs passat, una cinquantena de nois i noies de la comarca van rebre assessorament o orientació laboral
Espai actiu de recerca de feina
16/09/2011 13:55

La pròxima setmana l'Oficina Jove de l'Alt Urgell reobrirà l'Espai Actiu de Recerca de Feina (EARF) a la Seu d'Urgell i a Oliana. Aquest punt informatiu estarà operatiu al centre cívic 'L'Escorxador' de la Seu cada dilluns, a partir del 19 de setembre, de les 10.30 a les 13.30 hores, mentre que a Oliana funcionarà els dijous alterns a partir del 22 de setembre, de les 10.30 a les 12.30 hores.

L'Espai Actiu de Recerca de Feina té com a objectiu donar eines i consells als joves i facilitar-los els passos per aconseguir un lloc de treball. El punt informatiu assessora els usuaris sobre qualsevol aspecte relacionat amb el món laboral. En aquest sentit, s'hi troben pautes sobre com fer un currículum, redactar una carta de presentació o afrontar una entrevista personal. Així mateix, s'intenta motivar els usuaris, informar-los d'ofertes de feina o cursos que puguin ser del seu interès, entre d'altres.

L'Espai Actiu de Recerca de Feina també posa a disposició dels joves ordinadors amb accés a internet, així com telèfon.

Durant el curs passat, una cinquantena de joves de la comarca van rebre assessorament o orientació laboral a través de l'Espai Actiu de Recerca de Feina.

Mostrar formulari de contacte