Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió a la Seu d'Urgell per fer balanç de l'Aplec de l'Esperit

Reunió a la Seu d'Urgell per fer balanç de l'Aplec de l'Esperit

La trobada ha aplegat representants de totes les diòcesis de Catalunya i Balears

Convent de la Sagrada Família de la Seu d'Urgell
Convent de la Sagrada Família de la Seu d'Urgell
02/07/2007 10:12

El Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), integrat pels Delegats de Joventut de les deu diòcesis amb seu a Catalunya més els tres Delegats de les diòcesis de les Illes Balears, s'ha reunit al llarg d’aquest cap de setmana a la Residència Sagrada Família, de la Seu d’Urgell per debatre els principals temes de la Pastoral Juvenil de Catalunya, Balears i Andorra.

Entre els temes a destacar, s'ha fet la revisió de l’Aplec de l’Esperit, que es va celebrar el passat 26 de maig a Tarragona, i s'han marcat les directrius a seguir de cara al proper aplec, previst d’aquí a quatre anys; i la Pastoral Juvenil als diferents bisbats.

A més a més, també s’ha abordat el lligam de la Delegació de Joventut amb les altres delegacions episcopals, les respostes davant del fenomen de la immigració, el marc jurídic que afecta als projectes juvenils i el Primer Congreso Nacional de Pastoral Juvenil, que se celebrarà a Valladolid de l’1 al 4 de novembre de 2007.

L’Aplec de l’Esperit reuneix cada quatre anys en una ciutat diferent centenars de joves en representació de totes les diòcesis de Catalunya i Balears. En la darrera edició hi van assistir uns 300 nois i noies de l’àrea d’Urgell, incloent el Principat d’Andorra. La penúltima edició, l’any 2003, s’havia celebrat a la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte