Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió de Jordi Fàbrega amb José Crespín

Reunió de Jordi Fàbrega amb José Crespín

L'alcalde de la Seu i el subdelegat de l'Estat han tractat diversos temes referents a la ciutat. Pel que fa al GPS de l'Aeroport, des del Govern espanyol addueixen que l'homologació és "complexa" i hi intervenen organismes nacionals i internacionals

Jordi Fàbrega i José Crespín, a l'Ajuntament de la Seu
Jordi Fàbrega i José Crespín, a l'Ajuntament de la Seu
19/07/2019 18:10

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, s'ha reunit aquest divendres amb el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín. La reunió de treball forma part de la nova ronda de reunions que Crespín ha encetat amb els nous alcaldes i alcaldesses escollits a les passades eleccions locals.

Segons han explicat des de la Subdelegació, l'objectiu és "obrir un clima de col·laboració institucional i treballar conjuntament pel conjunt de la ciutadania". Crespín i Fàbrega  han repassat diversos temes d’interès pel municipi com ara la projecció de l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell i la validació del sistema GPS de navegació, juntament amb l’estat d’altres projectes d’infraestructures. El representant de l'Estat ha traslladat a l’alcalde que “el Ministeri de Foment treballa per buscar solucions a les demandes del territori” i ha assegurat que, en el cas de l’aeroport, “som davant d’una qüestió complexa, en la qual hi intervenen diverses administracions i organismes de caire nacional i internacional”.

Prèviament a la reunió amb l’alcalde, el subdelegat del Govern ha visitat la caserna de la Guàrdia Civil i la Comissaria de la Policia Nacional, on ha saludat els comandaments.

Mostrar formulari de contacte