Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió de la comissió de seguiment de les obres de condicionament de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost

Reunió de la comissió de seguiment de les obres de condicionament de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost

La perforació del túnel de Tres Ponts ja supera el 50 per cent de la longitud, després de completar 680 dels prop de 1.300 metres que tindrà el pas subterrani

23/05/2019 17:40

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalita de Catalunya, Isidre Gavín, ha presidit aquest dijous a Organyà la quarta reunió de la comissió de seguiment de les obres de condicionament de la C-14 entre Organyà i el túnel de Montant de Tost. Gavín, juntament amb el director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, ha informat els alcaldes i representants veïnals de l'estat dels treballs.

La sessió ha inclòs una visita a les tasques de perforació del túnel de Tresponts, l'element més singular de l’obra, que han superat ja el 50%. En concret, s’han perforat 420 metres de la boca sud i 260 metres de la boca nord del túnel. En total, 680 dels prop de 1.300 que tindrà aquest pas subterrani.

El túnel de Tresponts és l’element més singular de les obres d’eixamplament i millora de la C-14, que compten amb un pressupost de 35,4 MEUR. Aquesta actuació abasta en total un tram de prop de 3 quilòmetres,  entre la sortida del nucli d’Organyà i el túnel existent del Montant de Tost, just abans de la intersecció amb la carretera LV-4001. El futur túnel permetrà evitar el pas per un tram especialment sinuós de la carretera.

  • Perforació del túnel de Tresponts (Foto: Albert Batalla)
    Perforació del túnel de Tresponts (Foto: Albert Batalla)
  • Reunió de la comissió de seguiment de les obres del Túnel de Tresponts(Foto: Territori i Sostenibilitat)
    Reunió de la comissió de seguiment de les obres del Túnel de Tresponts(Foto: Territori i Sostenibilitat)

Mostrar formulari de contacte