Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió per trobar nous voluntaris per al projecte d'Acompanyament Educatiu a la Seu

Reunió per trobar nous voluntaris per al projecte d'Acompanyament Educatiu a la Seu

L'objectiu és afavorir l'èxit de tot l'alumnat i ajudar els escolars amb més dificultats. El pla s'explicarà aquest dijous a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Passeig
Acompanyament Educatiu 2015-2016
11/10/2016 17:25

Aquest dijous, a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Passeig, se celebrarà una reunió informativa per explicar el projecte d'Acompanyament Educatiu de la Seu, que impulsen Càritas d'Urgell, La Seu Solidària, l'Ajuntament de la Seu, l’Oficina Jove Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones i els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament. L'acció està inclosa en el Pla Educatiu d'Entorn.

La trobada, segons ha avançat l'Ajuntament, té com a objectiu trobar persones interessades a fer de voluntaris per realitzar tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu als alumnes, tant d’educació primària com de secundària. El perfil que es busca són veïns de la Seu com ara mestres, jubilats, estudiants, pares i mares, entre d'altres. Al llarg del mes d'octubre se seleccionaran els voluntaris, s'organitzaran els grups i es farà una formació per portar a terme les seves tasques.

Les tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu es realitzaran d'octubre a maig de 2017. L'objectiu final és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat i alhora vetllar per la igualtat d'oportunitats de tots els nens i nenes. Aquest és ja el cinquè curs escolar que es realitza aquest projecte, que compta amb bona valoració tant per part de les famílies dels alumnes com dels centres educatius i les entitats organitzadores. 

Mostrar formulari de contacte