Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Rialp estrena xarxa de gas

Rialp estrena xarxa de gas

L'empresa Gas Natural ha construït la infraestructura, que garantirà el subministrament de fins a 507 habitatges
23/12/2014 18:45

El poble de Rialp ja disposa del servei de gas. L'empresa Gas Natural ha construït uns 3 quilòmetres de xarxa per fer arribar el subministrament a tot el nucli. Aquesta obra ha suposat una inversió de 340.000 euros a la companyia.

La filial distribuïdora de la companyia energètica té previst que prop de 200 clients puguin gaudir del servei de gas natural a principis de l'any 2015. En total, la inversió de Gas Natural Fenosa garantirà el subministrament de gas a 507 habitatges.

Actualment, la companyia subministra gas natural a 45 municipis de la demarcació de Lleida, entre els quals s'hi inclouen 8 capitals de comarca, i té previst invertir prop de 6 milions d'euros a la zona durant aquest any. Aquestes inversions es destinen principalment a la construcció de noves xarxes i a la renovació i millora de la ja existent, per millorar la garantia de subministrament a les zones on ja hi ha servei i per cobrir amb eficiència l'increment de la demanda.

Gas Natural Distribución té previst incorporar durant l'any més de 3.760 nous punts de subministrament i construir 23 quilòmetres de xarxa a la província de Lleida.

Mostrar formulari de contacte