Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ribera d'Urgellet se suma a la petició de més informació sobre l'aeroport

Ribera d'Urgellet se suma a la petició de més informació sobre l'aeroport

L'Ajuntament s'adhereix a la moció presentada pel Consell i també la trametrà a Política Territorial El ple fa l'aprovació inicial d'un pla per ampliar activitats al Kàrting a mitjà termini

Aeroport de la Seu
Aeroport de la Seu
29/10/2008 18:15

L’Ajuntament de Ribera d’Urgellet ha aprovat aquest dimecres per unanimitat adherir-se a la moció aprovada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell que demana a la Generalitat que els faciliti tota la informació existent sobre el projecte de reobertura de l’aeroport.

El text de la moció es trametrà al secretari de Planificació Territorial, Oriol Nel.lo, perquè el departament de Política Territorial tingui constància que Ribera d’Urgellet recolza aquesta petició. L’alcalde, Antoni Capdevila, ha reiterat el malestar amb la conselleria pel fet que ni l’ens comarcal ni els municipis afectats encara no han rebut els informes oficials sobre l’ampliació del camp de vol.

Des del PSC-PM, el seu portaveu, Francesc Isern, es mostra d’acord amb la petició, que inclou l’esmena que va introduir el grup socialista al Consell per canviar la sol.licitud inicial d’un pla director.

Durant el ple també s’ha fet l’aprovació inicial d’un pla especial per al Kàrting El Pla. El tràmit ha de donar cobertura legal a les intencions de l’empresa que gestiona aquest recinte per ampliar les seves activitats, atesa la bona rebuda que està tenint el circuit. Els impulsors volen tenir oberta la possibilitat d’ampliar l’aparcament o bé de complementar els karts amb activitats com un circuit d’hípica per a les famílies.

El PSC-Progrés s’ha abstingut adduint que no han tingut prou temps per estudiar com és el projecte del kàrting i si és compatible amb el pont previst a la zona en un futur o bé amb el fet que actualment és zona no urbanitzable. En relació a aquest punt, l’oposició ha criticat la manera com l’equip de govern convoca plens extraordinaris, quan al començament de legislatura havien demanat que hi hagués ple ordinari cada mes.

Sobre aquesta queixa, Antoni Capdevila ha justificat la convocatòria del ple extraordinari per la necessitat urgent d’aprovar l’obertura del carrer del Rec de la Coromina, al pla de Sant Tirs, després d’un llarg procés administratiu. Al darrer plenari no s’havia pogut aprovar per manca de quòrum. La mesura ha de permetre legalitzar una obra existent a la zona.

A la sessió també s’ha aprovat els comptes municipals de l’any passat.

Mostrar formulari de contacte