Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'acaba el segon termini per als pisos de l'Horta del Valira

S'acaba el segon termini per als pisos de l'Horta del Valira

Divendres és l’últim dia perquè els veïns empadronats presentin la sol.licitud L’última fase s’obrirà a habitants de la resta de l’Alt Urgell

Parc de l'Horta del Valira
Parc de l'Horta del Valira
11/01/2010 17:19

Aquest divendres vinent es clourà el termini per a poder presentar les sol•licituds per poder accedir als primers habitatges concertats de l'Horta del Valira.

La societat Habitatge i Urbanisme de la Seu SL (HIULS) va obrir el termini d'aquesta segona convocatòria l’1 de desembre passat. En aquesta ocasió, l’oferta s’obria als urgellencs empadronats a la Seu d'Urgell des de fa menys de tres anys.

Just després que s’hagi tancat aquesta fase, dissabte ja s'iniciarà el termini per a la presentació de sol•licituds per a les persones interessades que compleixin els requisits d'accés a habitatge de protecció oficial de preu concertat, però sense el requisit d'estar empadronades a la Seu. Així, aquesta darrera convocatòria està dirigida a tots els habitants de la comarca de l'Alt Urgell.

El tràmit de petició es pot formalitzar a HIULS, que facilita el model d'imprès. El document oficial s'haurà de presentar juntament amb la documentació que es demana a les bases per tal de poder acreditar els requisits exigits en la convocatòria.

La promoció consta de 45 pisos de protecció oficial a preu concertat, que promociona l'Ajuntament de la Seu. El bloc es construirà a la parcel•la 37 de l'Horta del Valira. Un dels habitatges serà adaptat. Els pisos tindran 2, 3 i 4 habitacions, amb una superfície que va des dels 56 als 86,5 m2. Els preus oscil•laran entre els 120.923 euros i els 197.290 euros. Els pisos inclouen una plaça d'aparcament.

Mostrar formulari de contacte