Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Satisfacció perquè l'aeroport de Lleida-Alguaire tindrà el permís per operar fora de l'espai Schengen

Satisfacció perquè l'aeroport de Lleida-Alguaire tindrà el permís per operar fora de l'espai Schengen

30/11/2011 18:15

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha qualificat de “bona notícia” que l’aeroport de Lleida-Alguaire pugui operar fora de l’espai Schengen, tal i com ha anunciat aquest dimecres el ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui.

Reñé ha afirmat que es tracta d’una “esperada notícia”, i que “és trist que s’hagi hagut de trigar tant temps” per obtenir aquest permís. El president de la Diputació de Lleida ha indicat que “caldria ser més àgil” a l’hora de tramitar i garantir permisos d’aquestes característiques que garanteixen que els touroperadors puguin operar a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Reñé ha afegit que aquesta espera només ha generat “nerviosisme tant a les institucions més directament implicades en la gestió de l’aeroport de Lleida-Alguaire com als touroperadors”.

El president de la Diputació de Lleida ha fet aquestes declaracions després que el ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui, hagi anunciat que ja ha signat l'acord per posar en marxa el punt fronterer a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Jáuregui ha assegurat que l’acord apareixerà publicat al BOE aquest dijous.

Mostrar formulari de contacte