Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Se suspèn la campanya 'Vielha en carrèr' pels problemes de trànsit que provoca

Se suspèn la campanya 'Vielha en carrèr' pels problemes de trànsit que provoca

21/08/2009 17:33

L'ajuntament de Vielha e Mijaran ha decidit suspendre la iniciativa Vielha en Carrèr, un cop avaluada la primera edició celebrada el passat 8 d'agost. Les afectacions a les dues vies principals, la N-230 i la C-28, han estat el motiu de la suspensió. En aquest sentit, l'alcalde de Vielha e Mijaran,Pau Perdices, s'ha mostrat partidari d'evitar nous incidents en les properes edicions previstes.

El tancament al trànsit el passat dissabte 8 d'agost de l'avinguda Castièro i Pas d'Arrò va provocar retencions de forma substancial en els principals accessos a la ciutat. Aquest fet ha estat determinant per la suspensió de l'activitat.

Durant les reunions prèvies a l'esdeveniment amb el sector turístic i comercial de Vielha es va comunicar que un cop celebrada la primera jornada s'avaluaria els resultats. Tenint en compte que els resultats no han estat els esperats l'ajuntament ha pres la decisió de suspendre l'activitat després de comunicar-ho als responsables de l'associació de comerç de Vielha i evitar així nous incidents.

Abans de prendre aquesta determinació, tant l'alcalde Pau Perdices com el segon tinent d'alcalde, Alex Moga, es van reunir amb representants de l'associació de comerciants per estudiar possibles solucions sense arribar a cap acord. "Vielha en Carrèr ha estat una aposta difícil tenint en compte que no hi havia cap referent previ que determinés la seva acceptació", ha justificat Perdices.

Mostrar formulari de contacte