Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Serna inaugura la nova oficina de Treball a la Seu

Serna inaugura la nova oficina de Treball a la Seu

El local triplica l’espai i permetrà una millor atenció als usuaris de la zona La prioritat del Departament és facilitar als aturats les tècniques per trobar feina
Oficina de Treball a la Seu - Nova
16/04/2010 17:18

La consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, ha inaugurat la nova oficina del departament a la Seu d’Urgell. El servei d’ocupació s’ha traslladat uns metres més amunt del que fins ara era el seu emplaçament i ara és en un local del número 46 de l’Avinguda de Pau Claris.

Serna ha assenyalat que l’oficina permetrà millorar el servei amb una instal.lació nova, més àmplia i amb més serveis. Fins ara Treball comptava amb un emplaçament amb unes dimensions limitades.

La prioritat actual de la Generalitat és millorar el servei a les persones en atur i donar-los atenció personalitzada. El departament facilita el coneixement de tècniques com ara redactar un currículum, fer una entrevista de feina i aprofitar internet i els contactes personals.

La Seu compta també amb un Punt d’Auto Servei (PAS) per fer ràpidament tràmits senzills com ara renovar la demanda d’ocupació o bé obtenir certificats. Això estalvia haver d’agafar torn per ser atès.

El nou local té el triple de superfície amb 395 metres quadrats, dels quals 245 són per a l’atenció a les persones i els 150 restants per a serveis complementaris.

El punt informatiu de Treball a la Seu dóna servei a uns 25.800 habitants, corresponents als dinou municipis de l’Alt Urgell, els sis de la Cerdanya corresponents a la Batllia i el Baridà i el municipi de Tiurana, a la Noguera.

Per a l’atenció al ciutadà hi ha quatre empleats, tres dels quals són del Servei d’Ocupació de Catalunya i es dediquen específicament a les polítiques actives d’ocupació. Una quarta persona correspon al Servei Públic Estatal i treballa en gestions relacionades amb la percepció de prestacions per desocupació.

Mostrar formulari de contacte