Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Serra i Ramoneda presenta a la Seu el llibre 'Els errors de les caixes'

Serra i Ramoneda presenta a la Seu el llibre 'Els errors de les caixes'

L'expresident de Caixa Catalunya presenta el seu testimoni d'excepció en plena desintegració del model català La xerrada, organitzada per l'AEAU, és avui dijous a les 19.30 al Telecentre

Serra Ramoneda - Llibre
Serra Ramoneda - Llibre
15/03/2012 11:34

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell porta avui dijous a la Seu Antoni Serra i Ramoneda. L'expresident de Caixa Catalunya presentarà el llibre 'Els errors de les caixes'. L'acte serà a partir de 2/4 de 8 del vespre al Telecentre.

Antoni Serra i Ramoneda és doctor en Econòmiques i va ser president de Caixa Catalunya durant més de 20 anys. També és catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la qual en fou un dels fundadors i rector. Actualment és membre de l'Institut d'Estudis Catalans i president del Tribunal d'Arbitratge Tècnic de Catalunya.

El llibre 'Els errors de les caixes', de Serra Ramoneda dóna el seu punt de vista sobre algunes de les preguntes que es fa la gent sobre la fi del model de caixes catalanes, com ara l'origen de la crisi, qui va desencadenar la bombolla immobiliària, quina responsabilitat tenen els polítics, qui hauria de respondre per la mala gestió i si hi haurà més sorpreses.

La xerrada arriba precisament quan les antigues caixes de Terrassa, Sabadell i Manlleu acaben de ser absorvides pel BBVA i es mantenen els dubtes sobre el futur de Catalunya Caixa, que també agrupa les antigues caixes de Manresa i Tarragona. De la seva part, Caixa Girona ha estat adquirida per La Caixa. Finalment, Penedès s'ha integrat al banc Mare Nostrum; i Laietana, a Bankia, totes dues amb el centre de decisió fora de Catalunya.

Serra Ramoneda recorda que més de la meitat dels dipòsits i les hipoteques de Catalunya depenen de les caixes d'estalvi i, per tant, aquestes entitats han estat fins ara el nucli del sistema financer del país.

Cal confirmar l'assistència a l'acte al telèfon 663 93 11 19 o bé a través del correu electrònic info@aeau.org.

Mostrar formulari de contacte