Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sessió virtual d'acollida per a nouvinguts al Punt Òmnia

Sessió virtual d'acollida per a nouvinguts al Punt Òmnia

El centre mostra serveis com ara els tràmits per internet, la consulta dels transports públics i el Banc del Temps La jornada complementa les que se solen fer a la casa consistorial

Punt Òmnia - Sessió d'acollida
Punt Òmnia - Sessió d'acollida
28/06/2011 16:45

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració del Pla Comarcal d'Immigració, ha celebrat aquest matí una sessió virtual d'acollida a persones nouvingudes. L'activitat ha tingut com a objectiu donar-los a conèixer de manera virtual tots els recursos que ofereix la ciutat i la comarca, així com poder trobar informació de tot tipus.

En aquesta sessió, dirigida per la responsable del Punt Òmnia, Ester Collado, s'ha après, entre d'altres, com fer gestions administratives en les diferents administracions, els transports públics entre la Seu i la resta de Catalunya i Andorra, el carrerer de la ciutat i el Banc del Temps.

Segons la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament, Anna Vives, "les sessions virtuals suposen una nova modalitat en el procés d’acollida de les persones nouvingudes, que poden arribar a complementar les tradicionals sessions de benvinguda que se solen realitzar al consistori”.

Mostrar formulari de contacte