Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Set empreses de l'Alt Urgell reben ajuts per a la creació de feina

Set empreses de l'Alt Urgell reben ajuts per a la creació de feina

El pla de dinamització també potencia la creació d’empreses a la demarcació de Lleida
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
18/07/2007 17:07

Set empreses de l’Alt Urgell rebran avui dijous els ajuts que han obtingut del Pla de Dinamització per a l’Ocupació corresponent al període 2004-2007. Aquest Pla té, com a principals objectius, promocionar econòmicament les comarques de la demarcació de Lleida i potenciar la creació de llocs de treball estables.

El Pla de Dinamització té dues línies de finançament: el suport a la creació d’empreses i el suport a la contractació laboral. D’una banda, els ajuts a la creació de noves empreses, que representen el 10 % de la inversió, amb un màxim de 1.200 o 1.320 euros, segons quina sigui la forma jurídica de l’empresa. L’altra línia correspon al suport a la contractació indefinida. Totes les sol•licituds presentades l’any 2005 a l’Alt Urgell han estat per a la creació de noves empreses.

Els ajuts aprovats corresponen a les empreses Vídeo Mania SL, TAT SCP (taller d’accions teatrals), Sílvia Ruiz (perruqueria i centre d’estètica), Serralleria Industrial Chaves, Ismael Izquierdo Julve (instal•lació de pladur), Chupin-Lefort SL (Restaurant Ignasi) i Ana Martín (centre d’odontologia). Totes les empreses estan ubicades a la Seu d’Urgell, excepte Chaves, que és al municipi de Ribera de l’Urgellet.

La subvenció total concedida ascendeix a 7.560,00 euros, dels quals 1.890 els aporta el Consell Comarcal. Les subvencions estan cofinançades entre la Diputació de Lleida (75 %) i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell (25 %). L’acte de lliurament dels talons el presidiran Ventura Roca i Jesús Fierro, en representació d’ambdues institucions.

Mostrar formulari de contacte