Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obre el termini de presentació de treballs al premi Pirene de Periodisme interpirinenc

S'obre el termini de presentació de treballs al premi Pirene de Periodisme interpirinenc

28/03/2012 09:45

Ja s’han fet públiques les bases del premi Pirene de Periodisme interpirinenc, al qual poden presentar-se els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats o difosos entre l’1 de juliol de 2011 i el 30 de juny de 2012, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus.

El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió s’adiguin a l’esperit del guardó, encara que no hagin estat presentats.

La dotació del dissetè premi Pirene és de 6.000 euros aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita.

Els treballs aspirants, juntament amb el formulari d’inscripció, s’han de presentar abans del 31 de juliol de 2012 a la Biblioteca Pública del Govern (Ed. Prada Casadet, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra). Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.pirene.ad o bé enviar un correu electrònica a bibliopublica@andorra.ad El telèfon de contacte és el 00 376 828 750.

Mostrar formulari de contacte