Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obren les inscripcions per participar al Seu Rock 2022

S'obren les inscripcions per participar al Seu Rock 2022

Hi podran prendre part un màxim de sis grups i les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada. El termini per presentar la petició finalitzarà el 12 de juliol
Inscripcions obertes per al Seu Rock 2022
30/06/2022 14:35

Aquest divendres, 1 de juliol, s’obren les inscripcions per poder participar al Seu Rock 2022, una cita musical emblemàtica de la Festa Major que serveix per promocionar els grups musicals de la Seu d'Urgell i donar-los protagonisme.

En el concurs hi podran participar tot tipus de bandes, grups o solistes d'estils musicals com el rock, el pop-rock, el punk rock, el rock dur i el rock alternatiu. A causa de les limitacions horàries i d’espai, en l’edició d’enguany hi podran participar un màxim de sis formacions.

Els grups interessats a prendre part al Seu Rock 2022 hauran de fer la inscripció, que haurà de ser per via telemàtica a través de l'apartat de tràmits i serveis del web www.laseu.cat. També s'hi pot accedir des del codi QR que apareix al cartell anunciador.

El termini per apuntar-se s'acabarà el 12 de juliol, tot i que l'organització subratlla que es tindrà en compte l'ordre cronològic del registre d’entrada. En cas d'haver-hi més inscripcions que places previstes, a partir del número 8, els grups quedaran en reserva segons l'entrada de les peticions.

Reunió el 12 de juliol

Dimarts 12 de juliol, a les vuit del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament, es farà una reunió de preparació. L’assistència serà obligatòria i hi haurà de ser com a mínim un representant de cada grup escollit. La no assistència a la reunió deixarà sense efecte els drets d’inscripció i el seu lloc l’ocuparà el grup següent que hagi quedat en reserva.

En el moment de la inscripció cal afegir una fitxa tècnica de les necessitats de sonorització del grup.

Mostrar formulari de contacte