Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Solidaritat presenta candidatura a les eleccions municipals de la Seu d'Urgell

Solidaritat presenta candidatura a les eleccions municipals de la Seu d'Urgell

La formació política dóna a conèixer una llista encapçalada per Marc Foix Els primers llocs els ocupen Mireia Tanyà, Joan Ramon, Cristina Valls, Ana Maria Jiménez i Montserrat Llop

Solidaritat - Candidatura completa
Solidaritat - Candidatura completa
23/04/2015 14:32

Solidaritat Catalana per la Independència ha presentat candidatura a la Seu per als propers comicis electorals del 24 de maig. La formació política estarà encapçalada per Marc Foix, a qui segueixen en els primers llocs de la llista Mireia Tanyà, Joan Ramon, Cristina Valls, Ana Maria Jiménez i Montserrat Llop.

Marc Foix destaca un equip "divers i plural, que comparteix l'ideari de la llibertat de Catalunya i la defensa dels drets socials". En aquest sentit, assenyala que la Seu ha de tenir "un paper capdavanter en la defensa i la independència de Catalunya, amb accions que facin arribar la voluntat de la ciutadania al Parlament". Foix subratlla que "el compromís dels polítics és fonamental per tal de dur a terme una declaració unilateral d’independència, DUI".

El partit sobiranista també insta a "accionar i fer possible la independència de Catalunya des de l’Ajuntament de la Seu, exercint la sobirania fiscal a la ciutat, impulsant la participació ciutadana, fent possibles els pressupostos participatius, prioritzarant les polítiques socials i les polítiques de desenvolupament sostenible, impulsant els plans de barri i gestionant els habitatges buits de les entitats financeres per fer habitatge social de lloguer". El programa de SI també proposa polítiques d’ocupació perquè els aturats de llarga durada tinguin expectatives de futur i perquè els joves no tinguin treballs precaris. El seu objectiu és rebaixar la fiscalitat a les empreses de nova constitució. "Entre tots hem de construir una nova Seu per un nou país", s'indica.

El partit es presentarà el pròxim diumenge, 26 d'abril, a les 20 hore, al Centre Cívic El Passeig. A l'acte hi serà present el secretari general de Solidaritat, Uriel Bertran.

Llista completa:

1- Marc Foix
2- Mireia Tanyà
3- Joan Ramon
4- Cristina Valls
5- Ana Maria Jiménez
6- Montserrat Llop
7- Gemma Anglada
8- Jordi Roca
9- Anna Maria Castro
10- Albert Navarro
11- Francisco Espinosa
12- Fernando Blàzquez
13- Rafael Ramírez
14- Marc Serra
15- Antonio Vílchez
16- Joan Espinosa
17- Jesús Lluch

Mostrar formulari de contacte