Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sortida de marxa nòrdica per a gent gran al Parc del Segre

Sortida de marxa nòrdica per a gent gran al Parc del Segre

La caminada vol ajudar els padrins a prenevir el càncer i les malalties cardiovasculars La cita serà dimecres vinent, dia 29, a les 11 del matí

Marxa nòrdica per a gent gran - 29.04.15
Marxa nòrdica per a gent gran - 29.04.15
21/04/2015 16:40

Dimecres vinent, 29 d'abril, tindrà lloc a la Seu d'Urgell una sortida de marxa nòrdica per a gent gran. Aquesta activitat té com a objectiu la prevenció del càncer i de les malalties cardiovasculars entre els padrins de la ciutat.

L'activitat, al Parc del Segre, es complementarà amb una sessió d'exercicis orientatius a l'espai lúdic i de salut del mateix recinte, a càrrec del monitor Albert de Gràcia, i se cediran de franc els bastons de marxa nòrdica. L'hora de trobada dels participants serà a les onze del matí davant del bar del Parc del Segre.

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia, fins al 24 d'abril, al Consorci d'Atenció a les Persones, a la primera planta del centre cívic El Passeig, o bé trucant al telèfon 973 354 102. Les places són limitades per ordre d'inscripció. Les inscripcions són gratuïtes.

L'organització va a càrrec de la Diputació de Lleida, AECC, i Nòrdic Esport, amb la col·laboració de la Regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu.

Mostrar formulari de contacte