Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Surt a concurs públic l'explotació de l'estació d'esquí d'Aransa

Surt a concurs públic l'explotació de l'estació d'esquí d'Aransa

El pressupost de licitació és de gairebé 109.000 euros i al contracte s'hi estipula que tindrà una durada de cinc anys prorrogables a quinze. La gestió inclou la zona del Fornell i el recinte forestal

Estació d'esquí d'Aransa (Foto: Aransa Esquí)
Estació d'esquí d'Aransa (Foto: Aransa Esquí)
23/08/2022 12:35

L'explotació de l'estació d'esquí nòrdic i de les activitats d'estiu i de muntanya d'Aransa ha sortit a concurs públic. La gestió inclou els serveis de la zona del Fornell, amb cafeteria i restaurant, i el recinte forestal que comprèn les pistes d'esquí, així com el refugi de Prat Miró. El pressupost de licitació és de 108.900 euros i el contracte s'estipula que tindrà una durada de cinc anys, amb la possibilitat de dues pròrrogues de cinc anys més cadascuna.

Els veïns d'Arànser han estat els darrers set anys els que s'han encarregat del funcionament de les instal·lacions, a través de la societat Aransa Esquí i Muntanya S.L., després que l'any 2015 van quedar deserts dos concursos públics per gestionar l'equipament. La presidenta de l'EMD, Montse Gasch, espera que en aquesta ocasió sí que hi hagi gestors interessats. "Han estat anys de molta feina i ara optem de nou per externalitzar el servei", ha dit.

Des de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) d'Arànser se subratlla la importància de l'estació d'esquí per ajudar a aturar el despoblament rural de muntanya, amb la creació de llocs de treball i generant un manteniment i, si és possible, un augment de l'economia dels veïns de la zona i d'altres poblacions properes.

El termini per a presentar les ofertes finalitzarà el 12 de setembre vinent. L'obertura de pliques es durà a terme el 23 de setembre.

 

Mostrar formulari de contacte