Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Susana Rabascall exposa les seves pintures a la Seu d'Urgell

Susana Rabascall exposa les seves pintures a la Seu d'Urgell

L'artista, vinculada a l'Alt Urgell, reflecteix petits detalls de la vida quotidiana
Susanna Rabascall
24/11/2008 17:22

L’artista Susana Rabascall ha inaugurat aquest dissabte, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, una exposició de pintures "que tenen en la subtilesa de les composicions i la força del color els seus principals trets diferenciadors". Establerta a Barcelona, però amb casa des de fa molts anys a l’Alt Urgell, concretament al poble de Tuixent, Rabascall porta acumulada una llarga trajectòria en el món de les arts plàstiques i ara ha decidit portar la seva obra a la Seu amb la voluntat que els urgellencs la coneguin.

En les seves pintures, Susana Rabascall reflecteix petits detalls de la vida quotidiana. “Una butaca vella, quantes coses ens podria explicar? O una filera de bústies, quants missatges deuen haver deixat? Una bamba penjada, una finestra tancada, una barana..., quantes coses ens poden explicar?”, es pregunta l’artista, que conclou: “són detalls petits, insignificants... però, de què està feta la vida si no?”

L’artista barcelonina interpreta aquests apunts amb un valent tractament cromàtic. De la seva obra s’ha escrit, per part de la crítica, que “és plena a vessar de color” i que l’encert de les composicions fa sentir a l’espectador “la tensió d’estar parat davant de tots i cadascun dels espais que reprodueixen els seus quadres”.

La mostra està oberta al públic fins al 13 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. i de 16 a 18 h, i els dissabtes de 10 a 14 h.

Mostrar formulari de contacte