Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tall de carretera a la N-260 per reivindicar la millora del col.legi de Castellciutat

Tall de carretera a la N-260 per reivindicar la millora del col.legi de Castellciutat

L'AMPA denuncia que l’edifici escolar es troba en unes condicions precàries Els pares reclamen al departament d'Educació que es tiri endavant un projecte de remodelació i ampliació

Col.legi de Castellciutat
Col.legi de Castellciutat
16/06/2010 17:40

L’Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del col.legi de Castellciutat ha organitzat per aquest dijous a les set de la tarda un tall de carretera a la N-260, al seu pas pel poble, al quilòmetre 228,5. La mobilització s’ha convocat per reclamar al departament d'Educació de la Generalitat una reforma urgent del centre educatiu.

Els pares i mares volen una escola “digna” i especifiquen que no necessiten “luxes”. En aquest sentit, recorden que al col.legi no s’hi ha fet cap remodelació des de fa més de 40 anys, quan es va crear l’escola. “Les úniques intervencions que s’han efectuat són apuntalar el sostre perquè no caigui i pavimentar vint anys enrera el pati, obra que van fer els pares amb recursos propis i amb la seva feina”, s’indica des de l’AMPA.

L’entitat explica que ara fa 4 anys, després de moltes converses i reunions, es va aconseguir iniciar un projecte de remodelació i ampliació de l’escola, que el departament d’Educació va presentar als pares l’octubre del 2008. Des de l’AMPA es lamenta, però, que tot i que l’obra s’havia de tramitar immediatament per iniciar la primera fase dels treballs l’estiu de l’any passat, “som de nou a final de curs i no només no s’ha començat, sinó que és evident que tornarà a passar un altre període de vacances i no es farà”.

Els pares i mares denuncien que “l’escola cau a trossos i l’únic que podem fer és dir-ho en veu alta”. També expressen la preocupació pel perill que implica portar els seus fills al centre en unes condicions tan precàries: “No podem permetre que els nostres fills pateixin més riscos”. L'AMPA sol.licita al departament d'Educació de la Generalitat que es prengui "seriosament" les seves demandes.

Mostrar formulari de contacte