Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tallada per un esfondrament la carretera que uneix Escàs i Caregue

Tallada per un esfondrament la carretera que uneix Escàs i Caregue

Les dues poblacions del Pallars Sobirà no han quedat aïllades perquè compten amb altres vies d'accés. Tècnics de la Diputació de Lleida s'han desplaçat a la zona

Esfondrament de la carretera d'Escàs (Foto: ACN)
Esfondrament de la carretera d'Escàs (Foto: ACN)
24/05/2016 10:53

La carretera local que uneix les poblacions d'Escàs i Caregue, al municipi de Rialp (Pallars Sobirà), està tallada a causa d'un esfondrament produït per les pluges de la setmana passada. L'ensorrament ha deixat el terreny de la via descalçat, amb un precipici d'uns 30 metres. L'incident s'ha produït en el mateix punt en què fa 3 anys s'hi va haver d'actuar pel mateix motiu.

L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha explicat a l'ACN que per trobar la solució tècnica adient s'han desplaçat a la zona tècnics de la Diputació de Lleida. Sortosament cap nucli ha quedat incomunicat ja que els pobles afectats compten amb d'altres carreteres d'accés. Sabarich ha avançat que "les tasques de reparació seran costoses i complicades per les condicions del terreny", motiu pel qual s'ha optat per tallar la carretera i esperar el dictamen dels tècnics de la Diputació".

Al Pallars Sobirà ja es va produir el passat dia 10 una esllavissada a la carretera de Baiasca, al municipi de Llavorsí, que va deixar el poble incomunicat per carretera. L'accés continuarà tancat fins que es construeixi una variant.

Mostrar formulari de contacte